Redactie

Op zoek naar een freelance redacteur?

Je bent niet de enige. Nog maar weinig soorten media werken enkel met redacteuren in vaste dienst. En waarom zou je als media mogul geen gebruik maken van de flexibiliteit van een freelance redacteur? Iemand met een frisse blik en voor wie elke opdracht telt. Maar dan wel graag een professional die weet hoe je een artikel schrijft en het materiaal tijdig en volledig aanlevert. Niemand zit te wachten op teksten die nog compleet geredigeerd moeten worden als het blad al naar de drukker moet. 

Door jarenlange ervaring met het schrijven van artikelen voor bladen en magazines weet ik hoe je een goed stuk schrijft. En dat een groot (en heel leuk) deel van het werk bestaat uit voorbereiding en nabewerken. Dat betekent dat ik onderzoek doe, me inlees en vooral heel veel tekst weer schrap. Het resultaat? Een interessant artikel over een ogenschijnlijk gortdroog onderwerp, of een advertorial waar de persoon achter het bedrijf zichtbaar wordt. Kortom, content die gelezen wordt. Zowel redactioneel, als commercieel.

Een extra paar ogen nodig? Ook voor eindredactie en het redigeren van teksten ben ik beschikbaar.

STERKE CONTENT NODIG? IK HELP GRAAG

LEESVOER

Een redacteur moet natuurlijk wel kunnen schrijven. Hieronder een kleine selectie uit mijn portfolio om een idee te geven van mijn stijl. Klik, lees en geniet ervan!

Redactie: Interview Twan Huys
Interview Twan Huys
Redactie: Portrettenreeks Bronk
Portrettenreeks Broonk
Redactie: Culinair interview Chef's Table
Chef's Table