Op zoek naar een freelance copywriter?

Je hebt een topbedrijf en biedt precies datgene aan wat je klant nodig heeft. Maar dan moet je wel de juiste klanten aantrekken. Goede copy helpt je daarbij en vertelt jouw verhaal. Natuurlijk kun je zelf aan de slag gaan, maar jij bent goed in je werk en dat is niet per se schrijven. 

Geen zorgen, tekstschrijven is een vak. Dat moet je niet snel tussendoor willen doen.Want een professioneel geschreven tekst werft klanten. En feitelijk is dat alles wat goede copywriting doet: werven. En dat hoeft niet hyper-commercieel te zijn. Sterker nog, ik geloof dat de beste copywriting leest als een goed artikel. 

Of je nu klanten zoekt voor jouw product, als bedrijf je visie wilt delen met je klanten, of content nodig hebt voor het bedrijfsblad, ik help graag met de juiste tekst voor zowel online als offline media. 

Contact

Meer weten over wat goede copy voor jou kan doen? Of het nu gaat om schrijven, redigeren of eerst eens praten met een kop koffie, ik help je graag

Copy volgens de Woordzoeker

PERSOONLIJK

Lezers zijn kritisch en nemen geen genoegen met een standaard reclametekst. En wat voor het ene bedrijf werkt, kan voor het andere bedrijf volledig de plank misslaan. Ik verdiep me in het bedrijf, de klanten en  het gebruikte medium en schrijf persoonlijke copy die de juiste snaar raakt. 

ORIGINEEL
Durf als bedrijf jezelf te zijn, er zijn al genoeg anderen. Ondernemers zijn vaak lefgozers, trailblazers en gewoon ontzettend inspirerende mensen, dat mag je best laten zien. Een originele tekst kan je bedrijf onderscheiden van de concurrentie en laat je kracht zien, niet de zwakte van een ander. 

INFORMATIEF

Wil je klanten aantrekken? Deel je kennis en zorg dat je copy iets vertelt. In bladen winnen de advertorials het steeds vaker van de advertenties. Waarom? Ze zijn informatief en lezen als een goed artikel. Maar ook online blogs waarin expertise gedeeld wordt, winnen aan populariteit. Als tekstschrijver combineer ik een journalistieke achtergrond met commercieel denken en kennis van marketingtechnieken. 

CONVERSIEGERICHT
Om de juiste klanten te bereiken moet je denken vanuit de klant. Dit kan betekenen dat je teksten wel wat minder technisch mogen, of wat enthousiaster. Dat kan even confronterend zijn, maar uiteindelijk gaat het erom dat je klanten tot actie overgaan.

Bereik je klanten ook online met SEO-proof webteksten.

CREATIEVE COPYWRITING NODIG?

Hieronder een kleine selectie uit mijn portfolio. Klik, lees en laat je overtuigen.

Copywriting: ZON fruit & vegetables
ZON fruit & vegetables
Copywriting: Gabriella Massa
Gabriella Massa
Copywriting: Blanche Dael Koffiebranderij en Theepakkerij
Blanche Dael