Laat webteksten voor je werken

Een goede vindbaarheid op internet levert direct klanten op. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw bedrijf scoort in de zoekresultaten? En beter nog: dat de juiste klanten op jouw website terechtkomen?

Sommige bedrijven trekken online klanten aan als een magneet. Dat wil jij natuurlijk ook! En nee, daarvoor hoef je geen peperdure marketingexpert in te schakelen die jouw taal niet spreek. Content die bij jou past, trekt klanten aan die bij je passen.

Ik begrijp dat niemand zijn bedrijf zo goed kent als jijzelf en dat je geen zin of tijd hebt om je te verdiepen in online content. Ik help je graag om jouw verhaal in pakkende webteksten te vertalen die lezen als een goed artikel en ook nog eens SEO-proof zijn. Hoe ik dat doe? Door te praten en het bedrijf te leren kennen. Eigenlijk zoals een goed interviewer dat ook zou doen. Een journalistieke invalshoek combineer ik met marketing en een gedegen kennis van sociale media en online tools. Het resultaat? Webteksten die jouw verhaal vertellen en jouw klanten aantrekken. 

Behoefte aan een digitale facelift? Ik bekijk graag je website en social media en kijk waar verbetering mogelijk is. En geloof me, er is altijd verbetering mogelijk.

Contact

Meer weten over het nut van goede online content? Laten we eens praten!

Online content volgens de Woordzoeker

SEO-proof

Teksten die gevonden én gelezen worden. 100% SEO-proof zonder dat het afbreuk doet aan de inhoud

Storytelling

Goede content vertelt een verhaal, jouw unieke verhaal. Kies voor onweerstaanbare online content die echt bij je past.

Conversiegericht

Fijn als mensen je weten te vinden, nu nog zorgen dat ze klant worden. Ik schrijf conversiegerichte content die resultaten boekt.

 

WERVELENDE WEBTEKSTEN

Naast deze dijk van een website, schreef ik ook fijne teksten voor anderen. Klik en lees lekker verder.